CO-CREATIE

ABSTRACT KUNST

Het enorme potentieel die ontstaat als we met elkaar durven te verbinden

HE SIDO MAR BUSCANDO LUNA

Co-Creatie met Tessa Smits

De passie voor schilderen en dat samen delen, ja daar gaat het om! Elkaar blijven inspireren zorgt voor nog meer creativiteit. Het is zo’n gave ervaring! Het brengt een andere dimensie met zich mee… vier ogen op het doek, twee zienswijze die samensmelten met verschillende technieken. ….En als resultaat een kunstwerk die jezelf niet hebt kunnen bedenken.

De energie die wordt gemanifesteerd van Pure Joy!!

Co-Creatie Kunstwerk met Spaanse Muzikante Rocío Madreselva.
Soms komen er van die bijzondere projecten op je pad waarin het universum zich weer eens van zijn beste kant laat zien! Zoals vorig jaar toen een Spaanse muzikante ons (Tessa en ik) vroeg om een kunstwerk te maken afgestemd op het nummer ‘He Sido Mar Buscando Luna’. En zo geschiedde, afgelopen week kregen we het eindresultaat te zien, ons kunstwerk staat nu gewoon in een CD boekje, hoe gaaf is dat! Het schilderij is trouwens inmiddels verkocht en heeft een prachtige plek in Nederland gekregen.

Onze samenwerking was een succes en al onze kunstwerken hebben een mooi plekje in Nederland gekregen!

Co-Creatie met Jos van der Burg

FUNCTIONAL .ART. FURNITURE

Wij zijn zo ontzettend blij met de nieuwe expositie van onze kunstwerken! In samenwerking met Jos van der Burg hebben wij onze handen in elkaar geslagen en onze Creativiteit op MEUBELS los gelaten!!

Twee kunstwerken die samenkomen en elkaar nog meer versterken!

Met zijn gouden handen creëert Jos de eerste lijsten voor mijn kunstwerken. Dit zijn unieke lijsten geworden van hout of staal (of zelfs gecombineerd) die volledige afgestemd zijn per schilderij. Op de foto’s hieronder zie je alvast wat details, zoals blank staal dat geoxideerd is, hierop laat hij nog een extra oxidatie proces los waardoor dit prachtige industriële effect ontstaat. Daarnaast zie je hout dat van oude steenschotten komt en die hij behandelt met een natuurlijke olie waardoor het zijn rauwe uiterlijk krijgt.

KAÏRUNA

EVER CHANGING SUMMER

Co-Creatie met Mirjam Diepenbrock

"DE LIJN TUSSEN MAGIE EN LEVEN"

Een handboek bij verlies van en rouw om je huisdier. Te samen met een orakelkaartenset. In samenwerking met Mirjam werd ik uitgenodigt om de bookcover te maken van haar magisch boek!

‘Vanuit het hoofd naar het hart, vanuit de essentie stappen we in oneindige tijdlijnen’, dat is het thema van dit schilderij. Mede geïnspireerd door een kleine, witte veer. Een aards teken, dat voor Mirjam symbool staat als zielenboodschap, was de aftrap van onze creatie.

Art in Action

ABSTRACT KUNST

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd
Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?