FUNCTIONAL .ART. FURNITURE

CO-CREATIE MET JOS VAN DER BURG

Wij zijn zo ontzettend blij met de nieuwe expositie van onze kunstwerken! In samenwerking met Jos van der Burg hebben wij onze handen in elkaar geslagen en onze creativiteit op MEUBELS los gelaten!

Hoe mooi om materialen een tweede én ander leven te geven. Dit met een kunstige twist. En zo begon onze co-creatie voor,

FUNCTIONAL .ART. FURNITURE.

Meubels die als kunst aanschouwd kunnen worden? Of kunstzinnige meubels?

In ieder geval gaaf en functioneel!

Twee kunstwerken die samenkomen en
elkaar nog meer versterken!

EQUALITY

Onze eerste FUCTIONAL.ART.FURNITURE co-creatie: “EQUALITY”
Van “buiten de lijntjes” en abstract, naar “binnen de hokjes” van deze lijst, is dit uiteindelijk een uniek hoofdbord geworden. Met de opdracht een herkenbaar beeld te creëren was dit voor mij een bijzonder leuke uitdaging. Door intuïtief helemaal los te gaan is de inspiratie om dag en nacht in symmetrie te schilderen ontstaan.

Een antieke deur in zijn oorspronkelijke structuur die Jos verder kunstzinnig heeft afgewerkt met een industriële lijst en daarna heeft afgegoten met Epoxy. Hierdoor neem je een schitterend 3D effect waar.

Hoofdbord met ledverlichting

MYSTIQUE

“Een meubel dat je blijft verrassen”
Van een antieke deur naar een slanke elegante kast. De kleur pruisisch blauw steekt scherp af bij het lichte houten raamwerk. Door mee te gaan met de uitstraling van deze antieke lijst is er een natuurlijk sierlijk spel ontstaan tussen brons en goud. Kom dichterbij en je ziet een verrassend verweven element. De verbazing blijft als de kast niet uit hout blijkt te bestaan maar uit stevig gevlochten ijzerwerk.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Mail naar

ELEMENTS

Deze kast was een bijzonder leuke uitdaging. Om zo’n kleurrijk schilderwerk een juiste “omgeving” te bieden was even “puzzelen”. Maar de puzzel mocht niet in elkaar vallen want ik wilde deze juist in elkaar laten overvloeien. Het hout, staal én marmer vullen elkaar prachtig aan.

Op aanvraag kun je de planken binnenin de kast naar eigen keuze op maat laten maken.

THE WAVE

Olijfgroen en antiek brons in combinatie met geoxideerd staal en hout. Dat maakt deze unieke lamp tot leven! Een fantastisch werk wat continu in beweging is…

ORGANIC KUNSTLAMP

ART IN ACTION

ABSTRACT KUNST

NEEM CONTACT OP:

JOS VAN DER BURG

www.trailworks.nl

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd
Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?